Moderne & Kinesisk Akupunktur - Juel Akupunktur

Moderne & Kinesisk Akupunktur

Moderne & Kinesisk Akupunktur

Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsform til en lang række af akutte og kroniske sygdomme. Grundlæggende for akupunktur gælder det, at der tages udgangspunkt i det hele menneske frem for blot i afgrænsede sygdomssymptomer. Jeg tilbyder behandlinger inden for både både BMA (Boel Moderne Akupunktur) og kinesisk akupunktur som du kan læse lidt mere om her:

Boel Moderne akupunktur: Denne behandlingsform adskiller sig fra kinesisk akupunktur ved at virke gennem nervebanerne. Her påvirkes forskellige dele af kroppen gennem aktivering af følsomme reflekspunkter, der netop har forbindelse til hjernen. Her stimuleres kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv elle forbedre sin funktion.
Kinesisk akupunktur: Denne behandlingsform tager udgangspunkt i kroppens energibaner og forbindelsen mellem dem. Ved at aktivere nøje udvalgte punkter stimuleres kroppens naturlige evne til at behandle sig selv.
Til akupunkturbehandlingerne anvendes sterile éngangsnåle, som sidder i behandlingspunkterne i op til 30 min.
Vi aftaler sammen dit behandlingsforløb. Oftest kræver det 3-5 behandlinger med kort interval afhængig af problemstilling. Skulle du mod forventning ikke opnå den ønskede effekt, afbryder vi behandlingen.

Efter behandling

Det er vigtigt, at du drikker vand efter behandlingen, da en akupunkturbehandling frigør mange af kroppens affaldsstoffer. Alt afhængig af hvad du er blevet behandlet for, anbefales det, at du giver din krop mest mulig ro resten af dagen, og at du undgår fysisk aktivitet.

KONTAKTOPLYSNINGER

Mette Juel
Hammeren 8A, 6715 Esbjerg
+45 60 94 51 52
Mette@juelakupunktur.dk

HVem er jeg?

Det siger mine kunder