NADA-behandling - Juel Akupunktur

NADA-behandling

NADA-behandling (øreakupunktur)

NADA er øreakupunktur og består af akupunktur med fem nåle i hvert øre. Nålene sidder i ørene i minimum 45 min.
For at opnå den fulde effekt er det vigtigt, at du skaber ro og nærvær med dig selv under behandlingen. Derfor er det vigtigt ikke at læse eller bruge div. mobile enheder under behandlingen.
Behandlingen vil foregå i et lukket rum. Der er max fem personer i lokalet af gangen. I kan sidde eller ligge. Husk et varmt tæppe og en pude, hvis du vil ligge ned.

NADA kan anvendes af alle som hjælp til selvhjælp og virker på tre områder:

NADA fremmer muligheder for recovery (”at kommer sig”) og kan bruges til balance i hverdagen samt ved alle typer af stress, psykiatriske symptomer og afhængighed.

NADA skaber balance mellem krop og sind. Giver ro, stabilitet, og forebygger tilbagefald. Øger dit fokus og din indre kontrol. Styrker din koncentration og giver mod. Accept og tillid til sig selv og egne beslutninger.

NADA reducerer en række symptomer som f.eks. stress, søvnproblemer, angst, aggressivitet, hyperaktiv adfærd og koncentrationsbesvær, stoftrang og abstinenser.

Socialstyrelsen fremhæver NADA sammen med motion som en af de mest benyttede metoder ved udtrapning af vanedannende medicin.

Dr. Michael Smidt, Lincoln Hospital: NADA er en førstehjælper for de ressourcer, du har glemt, du har.

Behandlingen har været praktiseret på Lincoln Recovery Center for misbrugere siden 1970´erne, og man har sidenhen observeret, at behandlingsformen har flere gode påvirkninger på krop og sind.

KONTAKTOPLYSNINGER

Mette Juel
Hammeren 8A, 6715 Esbjerg
+45 60 94 51 52
Mette@juelakupunktur.dk

HVem er jeg?

Det siger mine kunder